18 februari 2011

INTERVJU: LENA VAZHENIA


Lena Vazhenia föddes den 1 juni 1983 i Severodvinsk men bor numera i Moskva. Hon började fotografera 2005 och har arbetat för en rad företag och tidningar såsom C-Heads Magazine, Indie MagazineMisc Magazine och N.E.E.T Magazine sedan dess.

- Jag läste arkitektur efter skolan men började mer och mer intressera mig för fotografering istället. I början tog jag kontakt med modeller via nätet och erbjöd dem plåtningar som jag publicerade på min sida men sen började företag kontakta mig.

Men du jobbar mycket med nakna tjejer. Kan du inte se att kvinnlig nakenhet kan bli förnedrande ibland?
- Jag fotar tjejer för att de är vackra, inget annat. Jag har aldrig tänkt på det som förnedrande för att alla mina foton är skapade med humor.

Lena hoppade nyligen på två nya tumblr-projekt, Pix to Love och GAWW, där hon letar efter fräcka bilder för att publicera.

Tim Chronström
Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar