20 september 2011

NYHET: RASERAD BÖGBLOKAD I AMERIKANSKA MILITÄREN

Äntligen! Från och med midnatt till idag är det acceptabelt att vara öppet homosexuell inom den amerikanska militären. Bara några timmar efter förändringen vigdes Gary Ross med sin partner. Läs ABC:s artikel om det HÄR!

Vad är det som gör att en man och en man eller att en kvinna och en kvinna har känslor för varandra så märkligt? På ytan borde det vara lika självklart som vilket annat våldshångel som helst! För att uppmärksamma detta har finns här ett sammansatt litet kollage med det bästa ur denna annars så sjukt obskurt skamsliga "genren" av känslor. När kyssarna, sexscenerna eller de kärleksfulla låttexterna gör uppror mot de uråldrigga normerna om det attraktiva i det gemensamma könet tänds något till. Ingen kan säga att det är en dålig ingrediens i vår samtida kultur, det är en av de mest powerfulla beståndsdelarna som funnits!

Nedan finns Sveriges första bögkyss på primetime, Jacob Diefenbach fantastiska Aryan Boy samt klipp från de några (24 stycken) av de bästa bögscenerna i filmhistorien.

   


Tim Chronström
Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar